Aktiviteter - Hammeren gård

På gården

Vi har en stor gressplen med mulighet for ballspill og andre aktiviteter. En trampoline er også til disposisjon for våre gjester. Vi har noen dyr: katt, griser, høner og hester på beite.

Trampoline

Turmuligheter

Skogen grenser til alle hyttene og gir utgangspunkt for terreng godt egnet for turer. Her kan du vandre uforstyrret i vakker natur til steder med storslått utsikt og til vann hvor du kan bade usjenert. Du kan plukke bær og sopp like inntil hyttene. Velger du å gå utenom stiene kan terrenget bli kupert og spennende.

Area view

Båter/kano

1 båt, 2 kanoer og 1 kajakk leies ut til våre gjester.

The river

Fiske

Det er godt fiske i Glomma og Rømua etter gjørs, gjedde, abbor, lake, harr og ørret. Det koster ikke noe for våre gjester å fiske i vassdragene. Meiting er mest vanlig, men du kan få gode resultater både med flue og sluk. Det meste av fisket skjer fra land, men dorging fra båt etter gjedde kan gi stor fangst.

Klatring

Klatreløypene er utviklet av erfarne klatrere og er betegnet som gode, med forskjellig vanskelighetsgrad. Vi leier ikke ut utstyr for klatring. Dette må den enkelte ha med selv. Våre gjester kan benytte løypene gratis.

Villmarksleiren

Vi samarbeider med Villmarksleiren som arrangerer turer, kick-offs, events og teambuilding i en urlandsby ved Breisjøen.

>> www.villmarken.no